First time i saw you - 4

Förra delen:
Jag gick fram till dörren och tog ett sjupt andetag sen öppnade jag och när jag kom in möttes jag av världens chock. Det var helt amazing! Jag gick in och upp för trappan direkt, jag ville verkligen inte ha ett rum nere. Där uppe var det lika underbart som där nere.
Jag kolldade runt i alla rum sen valde jag ett inte så stort men mycket större rum än vad jag hade haft i det gamla huset. Rummet var redan färdigt möblerat så jag behövde bara stoppa in mina saker som jag hade med mig sen var det helt klart. Jag stoppade ner lådan på sängen sen tittade jag mig runt, jag hoppas verkligen att det här funkar..¨

Vi lossas nu att Jasmine ser ut som Jasmine V hahaha. Caitlin och Christian och Justin när han blinkar mot Jas.
Jag packade upp lite saker och stoppade dom lite överallt. Jag gick sen ner och ut till gården där alla saker låg, jag tog min väska där datorn, kameran och alla andra nödvändiga sakerna låg. Jag stoppade väskan på axeln sen gick jag in igen, mamma och pappa satt och pratade med varandra om deras jobb och sånt som jag inte brydde mig om. Jag ville inte störa dom så jag fortsatte upp till mitt rum, men till min förvåning ropade mamma på mig och jag vände mig om.
-Jasmie, vi har betällt middag som kommer snart. Och klockan är ganska mycket, och du ska upp tidigt imorgon.  Jag log ett svagt leende och nickade sen fortsatte jag upp till mitt rum.
När jag kom upp i rummet så tog jag snabbt upp datorn och startade den. Jag loggade snabbt in på twitter och skrev "Finaly im in ATL, okay i DONT want to be here but i have to. And beaver live here. -.- Gash"
Snabbt där efter hade jag fått många som hade svarat det där det stod saker som omb, your lucky. Maybe you will see him someday! Jag orkade inte svara det var bara meningslöst, jag ville ju inte se den där. Egentligen hade jag inget imot han bara det att han har förstört alla men den så kallade bieber fever.
Efter en stund var det dags för middag jag gick ner för trapporna och åt min pizza under tystnad. Men såklart ska pappa öppna munnen.
- Så hur känns det? du ska ju börja på en ny skola imorgon?
- Helt okej. Svarade jag drygt.
När jag var klar tog jag en dusch och somnade efter det.
Mitt alarm ringde, allvarligt, en till vecka i skolan. Jag som nyss hade fått sommarlov och dom i atlanta har inte äns fått det. Tänkte jag innan jag gick upp.Jag gick in till toaletten och kollade på mig själv i spegeln. Wow mitt hår är riktigt snyggt tänkte jag för mig själv när jag såg att det stog åt alla håll o kanter. Jag fnissade lite för mig själv. Jag plattade mitt hår och bytte om till Jeans shorts, Rolling stones T-shirt och svarta converse. Precis när jag skulle äta min macka vibrerade min mobil. Jag tog upp den och det var Kevin. '' Saknar dig det är tomt här utan dig. Hoppas du har det lika bra där'' jag log lite och knapprade in '' Saknar dig också. Tack så mycke Kevin men det kommer inte bli så bra som det är med er'' Vi smsade ett tag tills jag blev tvungen att springa ut till bussen. När jag klev på bussen kände jag hur alla kollade på mig jag kollade bara ner och satte mig nästan längst bak.
När vi var framme vid ett annat hus så kom det en tjej och en kille på bussen dom satte sig bakom mig och fnittrade hela tiden. När vi var framme klev jag ut från bussen och kollade runt. Det var stort och det var en trappa framför Entré dörren. Det var ganska fint faktiskt. Bakom mig gick den där tjejen som satt bakom mig men killen var inte med henne hon gick fram till mig och sa.
- Heej du är den nya eleven va?
- Hej, jo det är jag. Sa jag med ett leende.
- Trevligt att träffas jag heter Caitlin. Sa hon och sträckte fram sin hand.
- Detsamma. Jag heter Jasmine men kalla mig Jas.
- Okej Jas, haha. Ska jag visa dig till rektorn?
- haha, Ja det skulle vara jätte snällt.
Jag fick mina papper och koden till mitt skåp. Caitlin var jätte snäll hon visade mig runt i skolan och hon verkade vara populär för vart hon än gick så hälsade alla på henne. Plötsligt ringde det och vi gick till klassrummet.
- Hej Mr. Kingsley detta är Jasmine den nya eleven. Sa Caitlin till våran lärare.
- Hej Jasmine jag är din lärare Mr. kingsley. Vill du presentera dig för klassen?
- Ja visst.
Jag vände mig mot klassen och såg hur alla kollade på mig från topp till tå.
- Jag heter Jasmine Santiago jag är 16 år. Jag gillar att vara med mina vänner och dansa street och hiphop dans.
- Ok, Då kan du sätta dig vid Caitlin.
Jag satte mig vid Caitlin och kände alla blickar mot mig och hur vissa viskade med varandra och kollade efter det på mig. Första lektionen var Engelska. Nu skulle vi ha lunch. Jag satte mig vid Caitlin och åt efter en stund kom killen som var med henne innan med en till kille.
- Tja Caitlin.
- Hej Christian detta är Jasmine hon är ny här.
- Nämen tjena snygging. Jag heter Christian jag är Caitlin's bror.
- haha, hej. Trevligt att träffas.
Jag var med Caitlin hela skoldagen och på vägen hem frågade Caitlin om mitt nummer jag gav henne det och vi bestämde oss att träffas lite senare hemma hos henne.
- Eh bara så du vet så kommer min kompis också vara där är det okej?
- Jaha okej visst. Vad heter hon?
- Det är en kille, men han är jätte snäll.
- och han heter?
- Du får se sen...
- Jaha okej men vi ses då.
- Ja det gör vi kom inte sent , haha hejdå!
Ingen var hemma så jag åt biff och potatis som mamma hade lagat och ställt undan åt mig efter det gick jag till Caitlin. Jag plingade på dörren och Caitlin öppnade hon var väldigt glad. Jag hörde Christian prata med någon i bakgrunden.
- Heej sa jag och gav henne en kram.
- Heej, kom in. Sa hon och tog ett steg åt höger.
Jag gick in och jag hörde fortfarande några prata.
- Är du hungrig?
- Nej jag åt innan jag kom.
- Jaha okej men kom du ska få träffa våran kompis.
Jag nickade bara och gick in i vardagsrummet. Och gissa vem som satt i soffan och spelade Xbox med Christian. Jo det var Justin Beaver. Jag såg hur han och Christian kollade på mig.
- Hej Jas. Sa christian och va väldigt inne i spelet.
Justin kollade på mig och sa.
- Caitlin du sa aldrig att din kompis va så snygg. Sa han och blinkade.
Caitlin fnissade och jag höjde bara på ena ögonbrynet och gav en blick som var väldig konstig.
Han tog fram sin hand och sa.
- Hej Justin Bieber som du kanske vet. Sa han och blinkade.
- Ehum.. Justin Beaver istället. Sa jag men tog inte emot hans hand.
Han drog tillbaka sin hand och sa.
- Du tycker inte om mig va?
- Nej inte direkt måste jag göra det eller?
- ehm.. neej... eller du känner inte ens mig?
- Exakt varför ska jag gilla någon som jag inte känner?
Han vände sig bara om och fortsatte spela med Christian. Caitlin drog med mig till hennes rum och sa.
- haha varför var du så elak? han är faktiskt jätte schyst.
- Jag är inte elak jag säger bara sanningen.
- jaja, men försök vara snällare för om du umgås med mig kommer du att träffa han lite ofta för vi är bästa vänner.
- jaa okej jag ska försöka!
- Bra!Haha, kom så går vi och tittar på en film.
Jag log mot henne sen gick vi in till Justin och Christian igen. Jag satte mig på en soffa och Caitlin gick fram till Justin och Christian sa något till dom som jag inte hörde. Dom reste sig snabbt upp och kom och satte sig i soffan brevid mig medan Caitlin startade igång någon film. När hon hade gjort det så kom hon och trängde ner sig i soffan mellan mig och Justin.
-Ni kommer bli såååå bra vänner! Sa Caitlin och tog armarna runt om oss och tröck ihop våra huvuden.
-Pffs, inte om jag får bestämma. Sa jag tyst och tog bort Caitlin arm ifrån mig. Ingen sa något men jag kände hur Justin kollade på mig och när jag vände mig ditåt så kollade han snabbt bort.
-Umm, jag går och hämtar chips och sånt. Sa Caitlin och gick snabbt iväg precis innnan filmen skulle börja.
Det började med att det kom lite reklam och sånt, när filmen startade så såg jag direkt vilken film det var,  Cinderella Story.Snabbt där efter fick Justin och Christian en reaktion.
-Ayye! Caitlin! Vi vill inte se en tjej film ! Sa båda dom i kör, jag skrattade till lite det lät så roligt.
-Hörrni, kom igen! Ge den en chans så kanske jag ger dig en chans beaver. Sa jag och flörtade mot dom och Justin flörtade snabbt tillbaka.
-Alltså, jag menade inte det där med flörten. Sa jag snabbt där efter. Vi snackade ett lite tag, sen kom Caitlin med händerna överfulla med saker som vi kunde äta.
-Wow, har du tänkt göra oss smäll feta? Sa jag direkt när jag fick se allt.
-Nej, bara nästan! Sa hon och log mot mig. Jag vände mig om mot Christian och Justin, Christian satt och smsade och Justin satt där med stora ögon och glodde på allt som Caitlin hade med sig. Det såg nästan ut som han skulle hoppa på allt och trycka in allt i munnen. Caitlin kom och satte sig brevid mig och Justin som förut, vi såg nästan hela filmen men sen orkade vi inte se nå mera så vi bestämde oss för att gå ut till deras pool och bada.
-Men, jag har ingen bikini. Sa jag snabbt innan vi ställde oss upp.
-Du får låna en av mig! Sa Caitlin och ställde sig upp sen sträckte hon ut handen och jag tog tag i den och hon drog mig upp. Jag log mot henne och vi gick upp till hennes rum, det var gigantiskt.
-Wow, vilken stort rum! Var det första jag sa när jag kom in.
-Haha, det tyckte jag också först men man vänjer sig så nu är det inte lika stort nåmera. Sa hon och gick och tog fram en bikini.
-Här ta den här, jag har redan på mig en. Så jag går ner och badar du kan byta om i mitt rum. Sa hon och log mot mig sen gick hon ut. Jag tog av mig alla kläder sen drog jag på mig bikinin, den var perfekt. Jag gick sen ner för trappen och ut till alla dom andra.
-Wow, du är ännu snyggare i bara bikini. Sa Justin direkt när jag kom ut.
-Nej, och det är kanske för att det här är första gången du ser mig i bara bikini. Sa jag lite drygt och hoppade sen i vattnet. Det var iskallt, jag skrek till lite av kyla men Caitlin, Chrisitan och Justin skrattade bara och kastade vatten på mig. När vi hade badat ett tag och haft allmänt roligt så sa Justin
-Okej, allvarkligt jag måste på toa. Sa Justin och hoppade upp ur poolen. När jag såg Justin gå där utan tröja och vattnet bara rinna ner för hans vältränade kropp fick mig att nästan svimma....
Andra episoden idag och vi hoppas verkligen att ni gillar det! Komihåg att vi älskar kommentarer och vi vet att ni kan kommentera mer än vad ni egentligen gör ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

omg fett braaa ju meer meeeeeeer snälla nuu

2011-05-13 @ 19:46:36
Postat av: frida

meeer!! skitbra!:)<3

2011-05-13 @ 19:59:43
Postat av: Anonym

MERERERR

2011-05-13 @ 20:54:09
Postat av: hanna

omg skiiiiiit bra meeeeeeeeeer:)

2011-05-13 @ 22:40:52
URL: http://mrbieber.blogg.se/
Postat av: ....

Helt awesome del!

2011-05-14 @ 00:05:39
URL: http://jbieberstoriies.blogg.se/
Postat av: elin

asbra :DDDDDDDDDDD

2011-05-14 @ 00:44:12
URL: http://elinohrn.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0