First time i saw you - 15

Förra delen: Några minuter senare kom han, vi hoppade in i bilen och jag bad Kenny köra hem dom andra.
När vi var framme så kramade jag om Jasmine och Ashley och sa hejdå till Kevin sen for vi iväg.
-Aye bro, du vet väl att du har konsert om 3 timmar. Sa Kenny.
-Mmm. Mumlade jag fram. Det ända som snurrade runt i huvudet var det Kevin hade sagt. Att Jasmine gillade mig.När vi var framme klev jag ur bilen direkt och gick raka vägen till arenan. Flera paparazzisar stod utanför och fotade och frågade massor av frågor om Jasmine men jag svarade inte utan ignorerade dom. När jag kom in möttes jag av mamma som stod med armarna i kors.
-Vart har du varit, du skulle vara här för en timme sen! Sa hon och lät allvarlig.
-Badat. Sa jag och kollade snabbt på hon sen gick jag förbi henne.
-JUSTIN. Stanna! Sa hon med en ännu allvarligare ton. Jag stannade direkt utan att kolla på henne.
-Du skulle varit här för att träna och fixa allting men du var istället och badade med några kompisar?! Du VET att du inte kan göra det före konserterna! 3 år men du har ändå inte förstått det. Sa hon och behöll samma allvarliga ton.
-JA jag VET att jag INTE KAN GÅ IVÄG FÖRE EN KONSERT! Men NÅGONÅNG måste jag få ha KUL i MITT LIV! Det är alltid paparazzis överallt jag går, awards, intervjuer. Jag har nästan inte alls tid att umgås med Ryan och Chaz när dom är här! FÖRSTÅR DU INTE ATT JAG VILL HA ETT NORMALT LIV NÅGONGÅNG?! Sa jag sen sa hon inget mera. Jag gick därifrån. Jag gick till min loge och började byta om till scenkläderna. Jag drog igen dragkedjan på jackan precis efter knackade det på dörren.
-Kom in? Sa jag och gick och satte mig på en stol. Jag kollade i spegeln och såg att det var mamma som kom in. Hon kollade ner i marken sen kollade hon på mig i spegeln sen gick hon och satte sig i en annan stol.
-Förlåt Justin...Jag var bara rädd... Rädd att du skulle bli nertrampad av paparazzisar, att du skulle försvinna, allt har blivit så annorlunda nu. Jag vill bara inte att du ska bli skadad.  Jag sa inget utan kollade bara på hon, jag ställde mig upp och gick fram till henne och kramade om henne.
-Jag älskar dig mamma. Sa jag och hon kramade om mig hårdare.
-Älskar dig också! Sa hon och log. Hon ställde sig upp och vi gick ut till dom andra. 7 minuter tills allt började, det jag älskade att göra. Dom personerna jag älskade att se, mina fans. Allt dom hade gjort för mig är helt obeskrivligt. Jag pratade lite med alla och sen gjorde det vi alltid brukade göra sen gick jag ut. När låten började och jag kom upp ur metallkulan började alla skrika som galningar, jag älskar den där känslan när jag kommer upp från metallkulan. Allt skrik, känslan av att få veta att det är mig dom skriker till. Det är mig dom vill se.

JASMINE'S PERSPEKTIV
Vi stod där och kollade på när Justin kom upp ur den där metallkulan, Ashley skrek som en galning och Kevin hade stannat hemma hos mig, han orkade inte komma med sa han och jag skulle inte tvinga han. Skulle jag vara helt allvarlig så var det ganska mäktigt när Justin kom upp ur den där metallkulan. Jag stod där och kollade på när Justin sjöng och Ashley stod fortfarande och skrek, hon grinade lite också. Efter ungefär en och en halvtimme slutade allting och alla började gå därifrån. Jag och Ashley stannade kvar eftersom att vi skulle möta upp Justin efter konserten. Jag hade pratat med Justin tidigare så jag visste vart vi skulle. Jag tog tag Ash i armen och drog med henne till en dörr som var på sidan av scen. Jag öppnade den och då kom vi in i ett rum med två soffor och ett bord. Vi gick och satte oss på en soffa. Jag kollade på Ash och hon såg helt förstörd ut, helt sönder grinad.
-Vad tycke du? Sa jag och Ash försökte få fram något men hon började bara grina igen.
-Overkligt. Fick hon fram och brast en ut i gråt igen. Efter 3 minuter kom Justin tillbaka igen.
-Alltså har du typ aldrig likadana skor på dig på en och samma dag? Sa jag direkt när han kom in.
-Är de det första du tänker på, och nej det har jag aldrig eller iallfall nästan. Sa han och log och jag log tillbaka.
Han fick syn på Ashley och gick fram till henne och kramade om henne och då började hon gråta ännu mera.
-Japp, sådär är hon när hon är en galen belieber. Sa jag och Justin log.
-Aahw, du behöver inte gråta! Sa Justin och pussade henne på hennes huvud och kramade om henne igen.
-Me..Me...Men... Du är Justin Bieber! Fick hon fram mellan alla snyftingar.
-Haha, ja och du är Ashley. Sa han och Ashley kramade om han. Får jag fråga dig en grej Ashley, första gången du träffade mig och idag, hur kunde du då inte freaka ut?
-För att du är bara vanliga Justin då, inte som när du står på scen du blir du Justin Bieber. Den artisten alla älskar, när du inte är på scen är du bara den gamla vanliga Kidrauhl. Sa hon.
-Vem fan är den där Kidrauhl alla pratar om? Sa jag och kollade konstigt på dom.
-En lång historia. Sa Justin och log. Jag höjde ena ögonbrynet och suckade sen.
-Varför skulle vi komma hit egentligen ? Frågade jag.
-Vet inte, tänkte att ni inte hade något annat att göra så. Sa han och ställde sig upp sen.
-Uum, okej. Sa jag och ställde mig upp jag också. Ashley ställde sig också upp och sen, hon hade fortfarande gråten i ögonen men hon hade lugnat ner sig lite. Jag visste verkligen inte att man kunde bli så galen i Justin som hon var.. Och alla dom andra.
Justin gick till en dörr sen gick han ut därifrån, jag och Ashley följde efter. När vi kom från rummet möttes vi av människor som sprang omkring och pratade och med massor av saker i händerna.
-Omg,omg omg omg. Sa Ashley mellan alla snyftingar.
-Vad är det? Sa jag och höjde ena ögonbrynet och kollade på henne.
-Ke...Kee...Keeennny HAMILTON.. Viskade hon svagt men ändå så att jag hörde.
-Vem..? Aha, han.. Sa jag och försökte söka upp han. Jag såg han sen stå och prata med Justin.
Jag gick fram till han och Ash trippade efter mig.
-Hey, det är du som är Kenny va? Sa jag och ställde mig brevid Justin.
-Haha, ja det är jag. Vem är du, största bieber fanet eller som har fått chansen att träffa Justin eller?
-Höh, nej aldrig. Verkligen inte, jag är inget bieber fan. Justin "bjöd" in mig och Ashley, HON är ett bieber fan. Det var så jag hittade dig. Haha. Sa jag och Kenny log. Ash sprang fram till Kenny och kramade om han sen gick hon till Justin och kramade om han också. Justin tog sina armar runt Ash och lät hon luta sitt huvud mot hans axel.
-Så, vad ska vi göra? Sa jag och Justin ryckte på axlarna.
-Vi kan fara och äta glass, jag bjuder! Sa han sen efter några sekunders pinsam tystnad.
-Det där var det första som dök upp va? Sa jag och höjde på ena ögonbrynet.
-Haha, det där tjejen är smart! Sa Kenny mitt i allt.
-Jasmine, men du kan kalla mig Jas! Sa jag och log mot Kenny.
-Trevligt att träffas Jasmine! Sa han och log tillbaka.
-HOST, HOST! Sa Justin och kollade på oss. Han kollade mot Kenny och han gick. Jag vände mig mot Justin och han kollade på mig misstänksamt.
-Vadå? Vi pratade lite och så! Sa jag och kollade förvånat på Justin.
-Jaja, ska vi fara och äta glass? Sa han och Ash släppte taget  om Justin och nickade, jag nickade medstämmande.
Vi fick gå igenom massor av rum och långa korridorer innan vi kom ut till en parkering.
- Var berädd på att det kommer säkert vara massor av papparazzis och fans som kommer att vara här utanför. Stoppa en sån här på erat huvud när vi ska ut här ifrån.
-Vadådå? Jag gillar att bli fotograferad! Sa jag och log retsammt mot Justin. Han kollade mig i ögonen sen slängde han en slags sjal till mig.
-Ta bara på den, okej? Sa han lungt och sen gick vi till bilen. Jag satte mig där framme och Ash satte sig där bak. Jag stoppade på mig sjalen runt huvudet som Justin sa att vi skulle göra. Hörde och såg hur folk skrek och fotade. Justin gasade på lite sen efter några minuter hade allt lugnat sig. Jag tog bort sjalen, vi var ute på en liten smal grusväg som jag aldrig hade sett förut.
-Hallå Justin? Skulle vi inte fara och köpa glass? Sa jag och kollade med stora ögon på Justin.
-Haha, lugna dig! Jag har något mycket bättre. Sa han och jag andades ut av lättnad.
-Du är väl ingen såndär peddo snubbe som tar med flickor ut i skogen sen våltar du dom?
-Haha, vad tror du om mig egentligen? Sa han och skrattade.
-Man vet aldrig? Sa jag och log för mig själv.
Vi var nu framme vid en sjö med massor av träd runt omkring. Ingen av oss sa någonting utan vi klev bara ut ur bilen och följde efter Justin. Han gick dit bak och hämtade en korg och en filt.
-Va? Hur? Va ? Sa jag förvånat när jag såg picknink korgen och filten, hur hade han fått dit det?
-Haha, har du glömt? Jag är fortfarande Justin Bieber! Sa han och flirtade. Jag suckade bara och kollade på Ashley, när jag såg henne så kom jag på Kevin!
-Oj, Kevin är fortfarande hemma hos mig. Ska vi ringa han och säga att vi kommer lite senare? Sa jag och kollade mot Ashley. Hon ryckte till, en kall vidpust sväpte förbi.
-Aa vi borde nog göra det, annars blir han väl orolig som han alltid blir. Sa hon och huttrade till igen. Jag nickade till svars och vände mig sen om mot Justin. Jag såg hur han hade varit och lämna sakerna lite närmare vattnet och var nu påväg tillbaka till bilen. När han såg oss log han och tog ut en gitarr från bilen sen stängde han igen.
Jag tänkte precis öppna munnen och fråga varför han hade tagit med sig en gittar men hejdade mig i sista sekunden. Jag tog tag i Ashleys arm och drog med henne till Justin som nu hade satt sig på filten. Jag satte mig ner brevid han och Ashley satte sig brevid mig. Han spelade några ackord på gittaren sen började han nynna tyst på en melodi. En svag kall vind pust svepte förbi igen och jag ryckte till. Justin nynnade fortfarande på låten, jag visste inte vilken låt det var eftersom jag inte var något biebe fans, men jag visste att det var någon av hans låtar. Jag kollade på Ash som satt där och kollade ut över sjön. Hon såg trött ut och det var hon säkert efter allt som hade hänt idag. Jag flyttade mig närmare Ash och kramade sen om henne.
-Jag vill inte att ni ska fara... Viskade jag svagt i hennes öra.
-Inte jag heller. Sa hon svagt och jag kramade om henne hårdare.
Hoppas ni gillar den! :) En ny del kommer snart! ♥First time i saw you - 14

Vi han simma och hoppa från trampolinerna innan nästan alla tjejer i min ålder börjar skrika. Jag blev först förvånad tills Ashley började skrika, Justin... Han vinkade till mig och log, jag vinkade smått tillbaka och log litegrann.

Jag ville inte få all uppmärksamhet så jag låtsades som om jag inte kände han, jag kollade mot alla andra som skrek, sprang fram till han och tillomed grinade. Jag såg hur Ashley sprang fram till Justin och kramade om han. Jag och Kevin suckade och gick också fram till han. Han stop och prata med några fans fast dom pratade inte så mycket dom stod dära helt tysta och bara glodde på han.
-Var inte du helt upptagen med konserten? Sa jag och trängde mig igenom folkmassan.
-Jo det var jag men jag tog en lite paus.
-Liiten? Sa jag och höjde ögonbrynet. Han kollade på mig ett tag sen öppnade han munnen och sa
-Okej, kanske några timmar eller så.. Halv viskade han fram och jag skrattade.
-Haha ok, hur har du tänkt att vi skulle kunna vara här utan att alla tjejer klänger på dig? Sa jag och kollade på alla tjejer som stod runt han.
-Jag älskar er men snälla låt mig få bara vara den vanliga gamla kidraul. Sa Justin och jag kollade förvånat på han. It's a belieber thing you know. Sa han och alla tjejer började skrika. Dom sa hejdå och kramade om han en sista gång sen gick dom tillbaka, dom bestämde att dom skulle få autografer sen utan för badhuset. Justin kollade på oss och vi nickade sen sprang vi rakt mot poolen och hoppade i som vi hade gjort direkt när vi kom dit.
-Vad ska vi göra? Jag är hungrig, ska vi gå och äta glass, jag bjuder! Sa Justin och vi nickade instämmande
Kevin gick först upp ur poolen och Ashley efter. Jag och Justin stannade i poolen ett tag.
-Damerna först! Sa Justin och nickade mot Kevin och Ashley.
- Ja men isåfall ska du gå först du är äldre än mig så dig kan man kalla en dam! Sa jag retsammt flinade.
-Jasså så du har inte kommit över det där än? Sa han och suckade men gick upp sen. När han kom upp från poolen rann vatten ner för hans vältränade kropp och en solstråle smet in mellan två stora träd så den lyste upp på honom. Jag smälte nästan när jag såg han.. Jag skakade på huvudet och gick sen upp jag också. Kevin, Ashley och jag gick till kiosken och valde en glass medan Justin gick och hämtade pengarna. Efter några få minuter kom han tillbaka med pengar i händerna, vi hade valt glass Justin också så gick och betalade sen gick vi och satte oss vid ett bord.
-Så hur gammal är du då bro? Sa Justin och kollade på Kevin.
-Lika gammal som Jas och Ash men det märks inte. Sa Kevin och flinade
-Nej, verkligen inte. Sa Justin och flinade mot oss. Jag hånlog tillbaka sen fortsatte jag att prata med Ashley.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag pratade med Kevin och Jas pratade med Ash, när vi hade ätit upp allting så gick vi och slängde skräpet sen gick vi ner igen och badade. När vi hade badad klart så sa vi att vi skulle mötas utanför badhuset.
-Hur var först gången du träffade Jasmine? Frågade jag Kevin.
-Dude, hur ska jag veta det var för typ 2 år sedan inte kommer jag ihåg det. Hur var det första gången du träffade hon.
-Det var magiskt.. Tills vi skakade hand och hon kallade mig bäver.. Sa jag och suckade. Kevin började skratta.
-Haha, du vill inte veta vad hon har kallat dig. Och nu är hon totalt förälskad i dig!
-Va, menar du allvar? Gillar hon mig? Sa jag och blev förvånad, jag trodde inte att Jasmine gillade mig.
-Vet faktiskt inte, men hon pratar mycket om dig nu.Men strunta i det nu, nu går vi ut och kollar om tjejerna är färdiga. Sa han och började gå ut. Jag tog mina saker sen gick jag efter han. När vi kom ut var dom inte klara så jag han skriva lite autografer sen kom dom, jag ringde Kenny och bad han komma och hämta oss.
Några minuter senare kom han, vi hoppade in i bilen och jag bad Kenny köra hem dom andra.
När vi var framme så kramade jag om Jasmine och Ashley och sa hejdå till Kevin sen for vi iväg.
-Aye bro, du vet väl att du har konsert om 3 timmar. Sa Kenny.
-Mmm. Mumlade jag fram. Det ända som snurrade runt i huvudet var det Kevin hade sagt. Att Jasmine gillade mig.

Förlåt för sen OCH kort del. Kommentera gärna vad ni tycker.

btw kolla på min never say never trailer jag har gjort lol.Sen kan ni ju gilla min kommentar som är på toppkommentarer.(USMILEJUSTIN) Just kidding ;)
http://www.youtube.com/watch?v=9NiaZTWYA2g

First time i sew you - 13

-Heej gumman. Åh hej Kevin och Ashley. Sa mamma o kramade dom.
Vi pratade lite med mamma o pappa sen sprang vi upp till mitt rum. Jag la fram madrasser och efter bara några minuter hade vi alla somnat.

"You've got that smile That only heaven can make I pray to God every day That you keep that smile" började låta, det var Justin som ringde. Jag sträckte mig snabbt efter mobilen och svarade.
-HEEEEEEEEEJ! Skrek Justin direkt jag hade svarat.
-Amen åhh tack Justin. Du väckte mig och nu skriker du åt mig. Nästan halv viskade jag fram.
-Förlåt, undrade bara vad ni gjorde. Sa han lite tystare.
-Justin.. Jag sa just att du väckte mig. Vad gör du?
-Ohh, juste. Haha förlåt! Jag är i arenan och håller på att fixa lite saker inför konserten men smet iväg för att prata med dig. Sa han och jag fick ett leende på läpparna.
-Haha aww. Sa jag bara och jag hörde hur Justin suckade. Vad är det? Fortsatte jag.
-Måste gå, Kenny hittade mig. Men jag ringer sen om jag hinner annars så ses vi ju efter konserten. Sa han och verkade väldigt stressad. Jag sa hejdå och la på, jag stoppade ner mobilen i sängen och vände mig om mot Ashley och Kevin som fortfarande sov. Jag smög upp ur sängen och gick och öppnade balkong dörren eftersom att det var jätte varmt inne i mitt rum. Jag gick sen in till toan och tog bort det utkletade sminket sen gick jag ner och tog på mig skorna och gick ut. Jag gick och satte mig på en solstol ett tag, jag var fortfarande trött men försökte att inte somna. Kevin och Ashley kände mina föräldrar väl så om dom vaknade så kunde dom gå och fråga vart jag var.
Nu kände jag något blött jag kollade upp och såg Kevin och Ashley med vatten pistoler.
- AAHHH SLUTA!!
- HAHAHAHHA NEEJ! Sa dom mellan alla skratt attacker.
När vattnet äntligen var slut så låg både Kevin och Ashley på marken och skrattade ihjäl sig.
Jag var helt dyngsur, jag kollade på Kevin och Ashley som låg på marken fortfarande. Jag skrattade lite smått åt hur mycket dom skrattade. Jag ryckte till lite av hur kallt det hade blivit med kläderna fulla i vatten, det var strålande sol ute och varmt men vinden gjorde det kallt.
-Ska vi gå in och äta något, jag är jätte hungrig. Sa jag och kollade på dom.
-Visst. Sa Kevin som hade lugnat ner sig.
-Jaja Ashley så roligt var det inte. Sa jag och suckade. Ahsley sa inget utan ställde sig upp och stod helt tyst och kollade på oss sen brast hon ut i skratt.
-Ashley, glöm inte att om du skrattar för mycket så kanske du inte kan följa med på konserten för du har så ont. Sa Kevin och flinade. Ashley slutade skratta snabbt och kollade allvarligt på oss, jag och Kevin började skratta sen gick vi in för att äta. När vi kom in så var frukosten redan fram dukad, allt möjligt stod på bordet.
-Wow, är frukosten alltid fram plockad när du ska äta? Sa Ashley och vi gick och satte oss vid bordet.
-Nej, verkligen inte men jag önskade det. Sa jag och log. Innan vi han ta något så kom mamma och pappa inrusande.
-Vad gör ni? Är det ni som har dukat fram det här? Sa jag och kollade på dom.
-Vi ska snabbt på ett möte, och ja det är vi. Varför är du så blöt föressten? Sa mamma och verkade väldigt stressad som vanligt.
Jag suckade och kollade på Kevin och Ashley som satt och flinade.
-Det vill du inte äns veta. Sa jag och vände mig om mot Kevin och Ashley med en mördar blick.
-Jaja okej, men vi måste gå nu. Visst dukar ni undan efter er? Pengar finns i vardags rummet om ni ska någonstans. Hejdå! Sa mamma och dom gick ut.
-Får du alltid pengar till att göra något. Fråga Ashley.
-Haha, nej inget av det här har hänt förut. Det är väl bara för att ni är här. Sa jag och flinade. Vi tog massor av mat och åt medan vi pratade om allt mellan himmel och jord.  Vi tog bort maten och sen bestämde vi oss för att fara och bada. Vi gick och bytte om till vanliga kläder och inte sovkläder sen packade vi med oss handdukar, shampoo och sånt som var nödvändigt att ha med sig. Bikinin hade vi redan tagit på oss och Kevin hade redan badshorts på sig. Vi gick till ett av badhusen, det var nytt för både mig, Ashley och Kevin.

Vi tog bussen in till stan. På bussen satt alla helt osociala med varandra, alla smsade med olika personer, jag smsade lite med Justin om vart vi skulle gå efter konserten och så vidare.
-Jaha Kevin vem smsar du med? Sa jag retsammt och kollade på hans mobil men han drog undan den. Dude, du kan säga allt till oss du känner oss, right? Fortsatte jag och kollade på Kevin.
-Han har skaffat en tjej, Kate du vet i den andra klassen. Sa Ashley samtidigt som hon höll på att knappra i mobilen.
-Jaha ja Kevin, dude varför har du inte sagt något? Sa jag och flyttade mig närmare han.
-För du inte sa något om dig och Justi-.. Mera han han inte säga föränn jag avbröt han.
-JUSITN?! Never ever aldrig, nej nej. Usch och blä, han är bara min kompis. Förässten så är han redan upptagen av Ashley. Sa jag och kollade mot Ashley som hade intresserat sig i vårat samtal när vi nämde Justin. Hon nickade ivrigt och jag och Kevin började skratta.
-Haha, jaja okej förlåt...Sa Kevin sen och jag log mot han. Vi var framme utanför badhuset så jag tryckte på stopp och bussen stannade. Vi gick ut och fick gå ungefär 100 meter innan vi var framme vid badhuset.
När vi kom fram så betalade vi och gick in, jag och Ashley gick in till tjejernas omklädningsrum och Kevin till killarnas. Det gick snabbt för oss att byta om eftersom vi redan hade bikinin på oss. När vi var klara så gick vi ut till alla bassänger och sånt var. Vi såg Kevin en bit bort så vi gick fram till han, vi bestämmde oss för att gå till den stora bassängen som var mitt i allt. Vi sprang och hoppade kanonkula i så det bara flög vatten när vi kom upp ur vattnet så skrattade vi. Vi han simma och hoppa från trampolinerna innan nästan alla tjejer i min ålder börjar skrika. Jag blev först förvånad tills Ashley började skrika, Justin... Han vinkade till mig och log, jag vinkade smått tillbaka och log litegrann.


Alltså guud och blä och usch så sent den här kom upp. Men allvarligt, jag vet inte varför det kommer upp typ en del per vecka. Aja, hoppas ni gillar den och kommentera♥
i want to take a ego pic and have it some icon! :)

RSS 2.0