First time i saw you - 18

Förra delen: Vi gick ut till bilen, jag öppnade dörren åt henne den gick jag och satte mig framför ratten. Jag körde till stans finaste restaurang, jag parkerade sen gick vi ut ur bilen. Paparazzisarna hade redan börjat samlas. Jag tog ett hårt tag runt Jasmines hand sen drog jag in henne i restaurangen. Paparazziarna stannade utanför restaurangen och fotade hela tiden. När det äntligen hade lungnat sig fick vi maten.
-Låt oss se det här som en första dejt. Sa jag och Jasmine log.
När vi ätit upp all mat gick vi ut tillbaka till bilen. Jag startade den och vi for i väg.
-Såå... Vart ska vi? Sa jag och kollade på Jasmine.
-Jag vet inte. Men du, imorgon är det sista dagen Ash och Kevin är här och jag tänkte att jag och Ash kunde gå och shoppa också gör du och Kevin något du vet ju mer om Atlanta än jag. Och jag antar att Kevin inte vill med och shoppa?
-Visst allt för dig min sköna. Sa jag och flinade. Jasmine bara skrattade. Vi bestämde oss för att fara hem för Jasmine var trött. Jag kramade om henne och gav henne en puss på kinden sen for jag hem. Jag gick och tog ett glas vatten sen gick jag upp till mitt rum. Jag sökte upp en bra låt som jag kunde göra en cover av och sen sjunga den för Jasmine som en liten överraskning efter att ha kommit hem från Hawaii. Jag hittade en perfekt låt som jag nu började sjunga på. När jag efter ett tag blev torr i halsen stoppade jag undan datorn sen gick jag in till toan och tog en snabb dusch. Jag virade handduken runt mig sen gick jag tillbaka till rummet. Jag tog på mig underkläder sen la jag mig på sängen och skickade ett sista sms till Jasmine. " Godnatt Jasmine syns imorgon. Bara din Justin xo" jag la bort mobilen sen somnade jag direkt. Dagen därefter vaknade jag av att mobilen ringde.
-Hej är du klar? Vi tänkte börja fara nu. Hörde jag Jasmines röst säga direkt jag svarade. Jag har skickat fler sms men du har inte svarat så jag trodde du fortfarande sovde.
-Va nej. Såklart jag är vaken jag är påväg till bilen nu och sen kommer jag och hämtar er.
-Haha okej visst. Ses sen då. Sa hon sen la hon på. Jag hoppade upp ur sängen och tog på mig några kläder som jag slet ut ur garderoben. Jag gick och borstade tänderna sen sprang jag ner och ut till bilen sen körde jag järnet till Jasmine. När jag kom fram gick jag ut ur bilen.
- Jag väckte dig eller hur? Var det första Jasmine sa.
-Va, nej jag var vaken hurså? Sa jag och höjde ögonbrynet.
-Kläderna och håret....
-Okej du har rätt. MEN jag han borsta tänderna. Sa jag och log stolt.
-Okej du är verkligen konstig. Sa Ash och Jasmine började skratta.

JASMINES PERSPEKTIV
Jag satte mig fram med Justin,  Kevin och Ash fick sitta där bak. Justin lämnade mig och Ash inne i stan medans Kevin och han skulle hitta på något annat. Jag och Ash gick runt i nästan alla affärer. Jag hade saknat att göra det med henne, vi gjorde alltid det en gång varje vecka vilket vi inte kan göra numera. Efter ett tag när vi blivit trött i bena så gick vi till ett fik och beställde varsin bakelse. Vi satt där och pratade om allt möjligt. Det kändes väldigt trist att dom skulle åka idag men vi har haft det super roligt den tiden dom varit här.
- Åå juste Jas, du fyller ju år snart jag måste ju köpa en present åt dig. Vänta här så springer jag och köper en present åt dig. Sa hon och jag log till svars. Jag satt där och smsade lite med Caitlin tills några tjejer i min ålder och uppåt ropade på mig. Dom verkade arga.
- Vafan!! Hur kan du dejta Justin Bieber bara så där ! Vem fan tror du att du är ! Ingen rör Justin. Och speciellt inte du? Skrek dom åt mig. Jag blev först rädd sen förvånad. Hur visste dom att vi "dejtade". Dom slängde fram en tidning med mig och Justin på från igår när vi hade ätit middag. Jag bläddrade några sidor och hittade en artikel om oss.  
"Har Justin hittat den rätta tjej i hans liv" löd rubriken.
"Den stora popsjungande tonårs idolen sågs igår vara en riktigt gentleman för denna lyckligt lottade tjej. Han öppnade dörren åt henne och påväg in till restaurangen sågs dom hålla hand. Vad kommer nu alla hans fans säga? Tjejen som Justin var ute med sägs heta Jasmine, Justin och hon har tyckts ses på många andra ställen säger olika källor. Är dom bara tajta vänner eller är dom ett par. Få reda på det här i teen popstar" jag skrattade bara. Jag ville inte värken att jag eller Justin ska få något hot eller något liknande på oss så det bästa i den här situoationen var att ljuga....
- Vänta nu här lite. Ni värkar ju som största fansen till han så ni borde ju veta. Vi är bara vänner, ni vet ju själv hur söt och rar Justin är. Inget mer än så. Jag slår vad om att någon av er som är mycket sötare än mig kommer bli hans One less lonely girl en dag. Sa jag och log. Tjejerna bad så mycket om ursäkt sen gick dom sin väg. Jag log för mig själv. Det var faktiskt coolt att se sig själv på framsidan av en tidning med en riktigt känd person. Men inget jag ville vänja mig vid. Blir bättre om det bara är Justin på framsidan. Jag satt där och tänkte på min födelsedag som bara var om några dagar.
-Hej Jasmine jag är klar nu. Sa Ash och jag ryckte till.
-Ååh du är för gullig du. Sa jag och kramade om henne.
-Jag ber din mamma ge dig den när du fyller år så blir det mera... Speciellt. Sa hon och flinade. Jag skakade på huvudet och log. Vi bestämde oss för att ringa upp Justin så han kunde komma och hämta upp oss.
-Hej vart är ni? Sa jag
-Ingenstans, eller vi far bara runt och runt. Ska jag komma och hämta er?
-Haha okej. Javisst hämta oss på det stället där ni lämnade oss.
-Okej vi kommer. Sa han sen la han på. Jag och Ashley gick till stället där dom lämnat oss sen väntade vi. Fem minuter gick innan dom kom.
-Okej det där var inte lite påsar. Var det första Justin sa när vi satte oss i bilen.
-Haha men om du ska fara och köpa skor och kepsar hur många påsar skulle inte du ha då?
-Okej du har rätt. Igen.. Sa han och log. Jag och Ash satte oss där bak med alla påsar sen for vi.
-Det ser ut som att det kommer att börja regna. Sa jag och kollade ut mot himlen och Ashley nickade instämande. Justin körde hem oss till mig. Ashley och Kevin gick och hämtade sina packninger sen for vi direkt till flygplatsen. Deras plan skulle gå om en kvart så vi blev tvungen att skynda oss. Jag kramade om Ashley och Kevin för sista gången. Det ända jag tänkte på nu är att det kommer dröja länge innan vi träffas igen. Jag torkade bort tårarna sen gick jag till Justin som stod en bit bort. Han kramade om mig och pussade mig på pannan.
- Jasmine jag vet hur det känns. Första dagen att vi flyttat till Atlanta så hade jag inga vänner. Jag saknade Chaz och Ryan jätte mycket.
-Du visste ju inte då att du skulle bli såhär känd, du kan ju köpa en biljett till dom hela tiden. Sa jag och kramade om Justin hårdare. Han sa inget utan kramade bara om mig.
- Ska vi fara nu? Frågade han och jag släppte taget om han. Jag nickade sen gick vi tillbaka till bilen. Justin körde hem mig sen for han. Jag tackade han för allt han hade gjort idag. Ingen var hemma så jag gick och slog på radion. Jag gick upp och böt om till mjukis byxor sen gick jag ner igen. Jag höjde musiken lite till och dansade. Det kändes som jag inte dansat på evigheter. När låten var slut började en låt med Justin, born to be somebody. Jag gick och la mig i soffan och lyssnade. Hans röst var så cool men ändå underbar. När den låten också var slut gick jag och stängde av. Det hade börjar regna ute. Jag var trött så jag försökte somna. Och precis när jag höll på att somna så hörde jag att det började åska. Jag blev jätte rädd eftersom att jag hatar åska och ingen var hemma. Jag tog fort upp mobieln från ficka och slog in Justins nummer.
-Hej vad är det Jas? Svarade han
-Det äskar ute!! Sa jag och Justin började skratta.
-Du är rädd för åska va? Jag kommer och hämta dig. Jag lättnade ut men var fortfarande rädd. Några minuter senare kom Justin. Jag sprang snabbt ut till hans bil och satte mig. Justin hade också tagit på sig mjukis kläder. Vi for hem till Justin, han var ensam hemma så jag sprang snabbt upp på hans rum och under hans täcke. Jag har alltid varit rädd för åska. Jag vet inte varför men det låter så högt och blixtarna. Jag kände hur Justin kom och la sig brevid mig.
- Jasmine du behöver inte vara rädd när du är med mig. Jag lovar att skydda dig om någonting händer...

Del 18 whooohoo! Hoppas ni gillar den! :)

First time i saw you - 17

Förra delen: Jag gäspade och kollade på henne sen såg jag att Kevin och Ash kom ner och Ash log som en galning. -Kan vi gå och sova? Sa jag trött och började gå upp mot rummet. Ash och Kevin följde efter. När jag kom upp på rummet så slängde jag mig direkt på sängen och somnade direkt.


Nästa dag vaknade jag av att jag hade ont i ryggen. Jag hade råkat somna på mobilen. Jag vände mig om och såg att Ash och Kevin fortfarande sov, dom hade lagt sig på madrasserna på golvet. Jag log och ställde mig upp, jag gick till garderoben och hämtade några kläder sen gick jag in till toan för att ta en dusch. Jag tog av mig kläderna och stoppade dom i tvättkorgen sen hoppde jag in i duschen. Jag duschade lite längre för det var så skönt, efter kanske 18 minuter klev jag ut ur duschen. Jag tog handduken och virade den runt mig sen gick jag till spegeln och tog bort den utkletade sminket. Jag torkade mig och tog på mig kläderna. Jag tog på mig en stor mjuk tröja och ett par mjukisbyxor. Det regnade ute så jag orkade inte ta på mig så speciella kläder. Jag virade in handduken i håret sen gick jag tillbaka till mitt rum. Ash hade vaknat medan Kevin fortfarande sovde, jag log och vinkade till Ash och hon gjorde detsamma tillbaka. Jag gick och la mig i sängen och kände sen hur Ash kröp upp i sängen hon också. -Såå...Hände det något igår? Sa Ash och log ett stort leende.
-Vem vet? Sa jag och log och Ash blev allt mer nyfiken. Så vad ska vi göra idag då? Det regnar ju så mycket så det finns ju inte så mycket att göra. Fortsatte jag och kollade ner mot Kevin som fortfarande sovde.
-Umm.. Ja, alltså... Iiigååår när jag och Kevin kom hem hit till dig igen så tänkte vi att jag och Kevin skulle fara runt och kolla lite här och typ lixom du vet. Gå på bio, och vi tänkte att du kanske ville vara med Justin..
-Ash! Såklart att jag vill vara med er mer än jag vill vara med Justin! Du kan lixom inte se in i framtiden. Sa jag och knuffade till henne med ett leende.
-Men Jas! Han såg ju helt totalt förälskad ut i dig! Han väntade bara på att jag skulle fara! Sa hon och jag började skratta.
-Haha, nej Ash! Såklart han inte ville att du skulle fara. Hur mycket är klockan föressten? Sa jag och tog upp mobilen. 13.15!
-Oj vi måste väcka Kevin! Sa Ash och vi hoppade på Kevin och kittlade han. Han vaknade nästan direkt och han såg faktiskt rätt pigg ut för att vara nyvaken.
-Vad är det? Har det hänt något? Sa Kevin förvånat och satte sig upp.
-Aa faktiskt om man säger så att klockan är ganska mycket. 13.15 ! Sa Ash och jag skrattade. Kevin suckade bara och skrattade. Kevin och Ash klädde på sig och vi gick ner för att äta mat. Mamma och pappa hade gjort mat till oss och lagt undan eftersom att dom var och jobbade. Vi tog lite mat och gick och satte oss framför tvn.
-Så vilken tid ska ni fara? Sa jag böt kanal till 5:an.
-Vet inte så snart som möjligt tror jag så vi hinner se massor. Svarade Ash.
-Haha okej. Inte för att vara dum eller någonting mot er eller så men jag tycker vi är ganska konstiga på något sätt. Ni är ju nu hos mig men bara du och Kevin ska bort utan mig. Haha. Kevin och Ash började skratta.
-Haha men Jas. Du FÅR följa om du vill men vi.. Jag tänkte att du kanske ville vara med Justin ett tag själv.
-Du är för söt du. Men jag tror jag stannar hemma istället och slappar. Sa jag och Ash log. När vi hade ätit upp så drog Kevin och Ash ut till stan även fast det regnade super mycket. Jag gick upp på mitt rum och startade datorn, jag kollade också på mobilen. Ett nytt sms från Justin.
"Hej, ring mig såfort du ser det här! :) xxJustin"

Jag log för mig själv och ringde han direkt.
-Hej! Svarade han och lät hur glad som helst.
-Hej. Svarade jag. -Går det bra om jag kommer förbi till dig? Sa han och jag log igen.
-Haha visst jag är ensam hemma så kom du!
-Okej jag kommer! Sa han och la sen på. Jag log lite för mig själv igen. Jag loggade in på twitter och läste lite olika tweets. Jag loggade sen ut när jag hörde någon öppna dörren. Jag hörde sen Justin's röst ropa "Hallå". Jag stängde ner datorn och gick sen ner för trappan.
-Niceeee. Sa han med sin halv mörka röst.
-Vad? Sa jag förvånat. -Kläderna. Sa han och log och jag började skratta.
-Aa visst eller hur? Sa jag och log. Han kom fram till mig och kramade om mig.
-Äntligen kan jag krama om dig utan att du inte vill. Sa han och flinade. Jag log bara och kramade om han igen.
-Så varför ville du komma hit? Sa jag och började gå upp till mitt rum och Justin följde efter. Jag kände hur det började darra till i min mobil, jag tog upp den och svarade.
-Hej! Jag trodde du var död du har inte hört av dig på århundrade! Svarade Caitlin direkt då jag hade svarat.
-Haha men du har ju inte hört av dig du heller! Sa jag och log.
-Heh, förlåt. Vad gör du föressten? -Um, Justin kom förbi nyss och aa. Sa jag och drog handen igenom håret och kollade på Justin.
-AAAH! ÄR NI IHOP NU ELLER VAD?! Skrek Caitlin i örat på mig så jag gav Justin mobilen. Han började prata med Caitlin ett tag sen la han på.
-Så vad var det du ville prata om? Sa jag och satte mig på sängen, jag lutade bak huvudet och la mig ner på kudden. Han kollade på mig sen kom han och satte sig brevid mig i sängen.
-Jag ska till Hawaii i en vecka och mamma hade bestämmt att Selena Gomez skulle med. Det var innan jag hade träffat dig, men om jag skulle ha träffat dig lite tidigare så skulle jag såklart ta med dig. Sa han och log.
-Det gör inget, det är ju bara en vecka! Sa jag och log tillbaka. Såå.. Ska vi titta på film eller någonting? Fortsatte jag och Justin nickade som svar. Jag lät Justin gå fram och välja en film, han valde "the tourist" en film med Johnny Depp. Han kom sen tillbaka när han hade stoppat in filmen i dvd, han satte sig brevid mig och filmen startade. När den var klar var jag lite trött så jag sträckte på mig och satte mig upp.
-Vad är klockan? Frågade jag Justin och han tog upp mobilen och kollade.
-Halv åtta. Svarade han och stoppade ner mobilen i fickan igen.
-Undra vart Kevin och Ash är. Dom borde vara klara snart. Aja, jag är hungrig är inte du det?
-Jo det är jag. Vi och äter på en restaurang en bit härifrån, jag bjuder. Gör dig fin så hämtar jag upp dig sen. Sa han och log. Jag kollade konstigt på han sen kramade han om mig och sa hejdå. Jag hörde hur det smällde i dörren och han gick ut. Ett tag efter det hörde jag bilen åka iväg. Jag ställde mig upp och gick till garderoben för att hitta mig något att ha på mig. Jag hittade en rosa vit klänning med blommor på. Jag tog en rosa tunn kofta över det. Det var det bästa jag hittade och det fick duga. Jag kammade igenom håret sen tog jag på lite mascara och ögonskugga. Jag borstade tänderna och sprutade på lite parfym sen satte jag mig och väntade. Efter ett tag hörde jag dörren öppnas och Justins röst ropa på mig.

JUSTIN'S PERSPEKTIV

Jag kramade om Jasmine sen gick jag ut till bilen. Jag körde hem och sökte upp några kläder. Jag tog på mig ett par jeans och en tröja till det. Jag fixade till håret sen for jag mot Jasmine igen. Jag stannade utanför hennes hus, jag klev ur bilen sen gick jag in till henne. Jag ropade på henne och hörde hennes steg komma närmare. Hon stannade vid trappan och kollade på mig. Hon var underbart vacker. Hon kom ner för trappen och jag tog tag runt hennes arm och log. Vi gick ut till bilen, jag öppnade dörren åt henne den gick jag och satte mig framför ratten. Jag körde till stans finaste restaurang, jag parkerade sen gick vi ut ur bilen. Paparazzisarna hade redan börjat samlas. Jag tog ett hårt tag runt Jasmines hand sen drog jag in henne i restaurangen. Paparazziarna stannade utanför restaurangen och fotade hela tiden. När det äntligen hade lungnat sig fick vi maten.
-Låt oss se det här som en första dejt. Sa jag och Jasmine log.

Hoppas ni gillar delen. Vill ni att del 18 ska komma upp idag eller imorgon. Fast delen är ganska kort men anyways :) Glöm inte kommentarerna♥


RSS 2.0